Greenfields

Greenfields

https://greenfieldscare.com/

Ειδικός στη φροντίδα κατοικίδιων

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Greenfields είναι ειδικός στον τομέα της φροντίδας κατοικίδιων ζώων, ειδικά για σκύλους. Για εμάς κανένα σκυλί δεν είναι το ίδιο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Greenfields εστιάζει σε μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο παλτού. Δεν έχει σημασία αν ένας σκύλος έχει σγουρό, σύρμα, λευκό ή σκούρο παλτό, είμαστε πεπεισμένοι ότι κάθε παλτό αξίζει ένα μοναδικό σαμπουάν.

Μπορούμε να προσφέρουμε στα κατοικίδια ακριβώς αυτό που χρειάζονται, χάρη στην τεχνογνωσία μας και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας. Η τεχνογνωσία μας φαίνεται στη συλλογή προϊόντων περιποίησης που είναι εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα, υπέροχα αρώματα και χαρούμενα χρώματα. Όλα τα σαμπουάν της Greenfields παράγονται στην Ολλανδία και είναι εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς paraben, βιοαποικοδομήσιμα, ισορροπημένα με το pH και το άρωμα είναι χωρίς αλλεργιογόνα.

Καινοτομία

Η καινοτομία υπήρξε ανέκαθεν σημαντική κινητήρια δύναμη. Από την εισαγωγή ειδικών σαμπουάν για παλτό έως τις καινοτόμες συνταγές του ίδιου του σαμπουάν. Ένα σαμπουάν για σγουρή γούνα, τραχύ παλτό, λευκή ή σκούρα γούνα: Η Greenfields έχει τη λύση!